Trenger du akuttime bør du ringe oss fra klokken 08:15 samme dag.
Ring 56 31 37 00


Telefon: 56 31 37 00. Husk at det er mange som ringer og at det må påregnes ventetid ved telefonhenvendelse. Telefonen er stengt mellom 12-13.


Du kan blant annet bestille resepter, bestille legetime, gjennomføre «e-konsultasjon» og kontakte legekontoret via Helsenorge.no:


E-konsultasjon er medisinske spørsmål til legen når fysisk fremmøte ikke er nødvendig, et alternativ til vanlig legetime. Bilder og dokumenter kan sendes som vedlegg. E-konsultasjoner vil alltid være stengt når fastlegen har ferie, er på kurs i forbindelse med etterutdanning eller av andre grunner er borte fra kontoret i en kortere periode. E-konsultasjoner kan også være stengt i helgene.

E-kontakt til legekontoret er korte spørsmål til legesekretær, bestilling av pasienttransport eller andre administrative spørsmål. Det er ikke ment for å stille medisinske spørsmål. E-kontakter vil i utgangspunktet bli besvart av legesekretærer, ikke av leger.


Sotra legevakt har døgnåpent. Om du ikke får kontakt med oss eller vi er stengt må du ringe dem på 116117 om du trenger rask legevurdering. Trenger du akutt hjelp, kan du ringe alarmtelefonen 113.


Vil du ta kontakt med oss per e-post, kan du sende det til: lege.sekretar.straume@straume.nhn.no